Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Mas accepta “enriquir la pluralitat de sensibilitats” de CDC amb la incorporació de nous noms com Recoder

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, s’ha mostrat partidari ‘d’enriquir la pluralitat de sensibilitats’ dins de CDC amb la incorporació de nous dirigents, com ara l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder. Aquesta afirmació arriba un dia després que Recoder reclamés una renovació en la direcció de Convergència en el proper congrés per tal que sigui ‘plural’. Mas ha remarcat que li agradaria que persones com Recoder, o altres, s’incorporessin a la direcció del partit i ha remarcat que va fer la seva ‘aportació’ a la renovació del discurs ideològic del partit amb la idea de la ‘refundació del catalanisme’.

Redacció
Redacció 16/04/2008

En declaracions a TV3, Mas ha assegurat que Recoder ‘sap des de fa molt de temps’ que per part seva té la intenció que ‘hi hagi gent com ell, entre d’altres, que es vagin incorporant a la direcció de CDC’. ‘Fins ara no ha estat possible perquè algun d’ells, per la raó que sigui, no ho han pogut fer’, ha dit, perquè ‘segurament han tingut dedicacions exclusives en allò que era la seva prioritat i jo sempre ho he entès perfectament’. En el cas de Recoder, segons Mas, dirigir l’Ajuntament de Sant Cugat, que ‘segueix sent la seva prioritat’.

Mas ha insistit en dir que li ‘agradaria’ que ‘algunes persones s’incorporessin a la direcció del partit’. ‘Per exemple persones com ell’, ha dit, en referència a Recoder, tot i que ‘no només ell’. L’objectiu, segons Mas, és ‘enriquir la pluralitat de sensibilitats dins de CDC’, on els ‘uneix el catalanisme, la construcció d’un país’.

Sobre la petició de Recoder de renovar també el discurs ideològic, el president de CiU i secretari general de CDC ha recordat que ell ja va fer la seva ‘aportació’ amb la conferència del passat 20 de novembre, on va parlar del seu projecte de ‘Casa gran del catalanisme’. En aquest sentit, ha demanat a ‘altres persones del partit’ que ‘hi posin el seu gran de sorra’.