Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Martín Blanco acusa ERC de donar “suport al terrorisme d’ETA”

El periodista i politòleg unionista, Nacho Martín Blanco, ha relliscat de valent en la tertúlia d’Els Matin de TV3 quan es parlava sobre la visita d’Arnaldo Otegi al Parlament. Martín Blanco ha assegurat que “ERC va donar suport al terrorisme d’ETA”, davant l'afirmació els tertulians i Lída Heredia  li han parat els peus i el professor Joan.B Culla l'ha advertit que aquestes paraules li poden suposar una querella. Martín Blanco llavors  ha rectificat i ha canviat la paraula “suport” per “comprensió” fet també fals. Martín Blanco ha acusat al directe!cat de mentir sobre el que ell mateix ha dit a la tertúlia d'Els Matins. Un cop TV3 ha penjat el vídeo, qui ho desitgi pot entrar EN AQUEST ENLLAÇ i comprovar a partir del minut 16, l'expressió de Martín Blanco.

Redacció
Redacció 18/05/2016

El tertulià s’ha mostrat indignat perquè la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, rebi avui Otegi i ha qualificat d’”indecent” la reunió amb un exterrotista. L’historiador Joan B.Culla li ha fet notar que és Sortu qui ha triat el seu secretari general de forma democràtica i no la presidenta del Parlament que es limita a rebre Otegi a petició d’un grup de la cambra que legítimament l’ha convidat i que té el suport majoritari del Parlament.

Per la seva banda, l’eurodiputat Ramon Tremosa ha recordat que la visita d’Otegi al Parlament Europeu el PP i Ciudadanos van protagonitzar un espectacle a l’Eurocambra amb crits d’assassí, en un clima propi del Congrés Espanyol que va deixar atònits a la resta de diputats presents al Parlament.