Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Maria Lapiedra es presentarà a les municipals de Les Borges Blanques

L’actriu eròtica catalana Maria Lapiedra té ganes de fer carrera política. Després del fracàs de la relació política amb Joan Laporta, de qui assegura que va aprofitar-se d’ella ‘per guanyar popularitat’, l’actriu ha revelat que es presentarà a les eleccions municipals de Les Borges Blanques amb la voluntat d’esdevenir l’alcaldessa. Per fer-ho, Lapiedra pensa crear el Partit del Desig, que amenaça de ‘capgirar’ el panorama polític actual. Segons informa Mediterraneo Digital, les propostes de l’actriu aniran destinades a aconseguir que la gent ‘sigui feliç’, i diu que lluitarà perquè ‘la gent pugui masturbarse pel carrer’. De moment el partit encara no està registrat, però Lapiedra assegura que pensa treballar de valent per arribar a ser la ‘Obama de les Borges Blanques’, i ja ha declarat que defensarà el català i anirà en contra de l’espoli fiscal.

Redacció
Redacció 23/01/2011

Les intencions de Lapiedra, que han estat revelades per Mediterraneo Digital, són treballar per guanyar les eleccions a Les Borges Blanques, transformant la localitat lleidatana ‘en el lloc on es visqui millor del món’, i quan ho hagi aconseguit amenaça de presentar-se a les eleccions catalanes i posteriorment a les espanyoles.

L’actriu de Mollerussa però nascuda a Les Borges insisteix en defensar la seriositat de la seva proposta: ‘No seré la pallassa de les eleccions, sinó la Obama de les Borges Blanques’. En aquest sentit, assegura que té ‘idees i un programa seriós’, i enlloc d’identificar-se amb la Cicciolina s’identifica amb Adolfo Suárez.

Defensarà el català i acabar amb l’espoli fiscal

Lapiedra també ha avançat a Mediterraneo Digital que la seva proposta defensarà el català i el fet que ‘els nostres diners no se’n vagi fora quan els necessitem’.

De totes maneres, les propostes de Lapiedra van encarades a la polèmica, ja que aposta per ‘estar en contacte amb la gent i fer-los feliços’. En aquest sentit, la única proposta que ha revelat és la de treballar perquè la masturbació al carrer no estigui perseguida. ‘Si guanyo, prometo que lluitaré perquè la gent pugui masturbar-se al carrer quan ho desitgi, sempre que no hi hagi menors al davant’. ‘Si la gent pogués masturbar-se al carrer, sortiria més, seria més sincera i més feliç. I a més felicitat més riquesa’, ha reblat l’actriu.