Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Maria Lapiedra: ‘El meu partit tindrà una ideologia similar a Solidaritat Catalana’

De mica en mica anem coneixent més detalls de la candidatura de l’actriu eròtica Maria Lapiedra a l’alcaldia de Les Borges Blanques. Segons Lapiedra ha explicat al digital AraPonent.cat, el seu Partit del Desig ja està registrat i només estan pendents de la confirmació definitiva del ministeri del Interior espanyol. A més ja té elaborada bona part de la seva llista electoral, que estarà formada per ‘gent intel·ligent i que no es vulgui quedar els diners del poble’, entre els que hi haurà artistes però també ‘gent normal’. L’actriu ha volgut deixar clar que, tot i el caràcter insòlit de la seva proposta, lluitarà contra l’espoli fiscal i a favor de la llengua catalana. En aquest sentit, assegura que ‘la independència farà que la gent sigui més feliç’, i no amaga que en termes nacionals, la ideologia del Partit del Desig serà ‘molt similar a Solidaritat Catalana.

Redacció
Redacció 26/01/2011

En l’entrevista a AraPonent.cat, Lapiedra assegura que li posaran traves, però promet ‘fer l’impossible per tal que Borges sigui el poble més feliç del món’. L’actriu vol anar donant la informació a poc a poc sobre el seu equip, però ha avançat que els seus col·laboradors ‘són gent amb molt de cervell i amb feines normals’.

En la primera informació sobre aquest nou Partit del Desig Lapiedra avançava que treballaria per legalitzar la masturbació al carrer, i ara hi ha afegit propostes de més contingut polític i reivindicatiu, com la defensa de la llengua catalana i la lluita contra l’espoli fiscal. ‘T’imagines un país que pugui gaudir de la seva llengua i els seus diners? Seria genial! A més, també regalaré condons a tothom per a celebrar-ho!’, explica Lapiedra.

‘Està clar que la independència farà que la gent sigui més feliç, però de manera complementària lluitaré per la felicitat d’altres maneres, mitjançant festes, amor i sexe’, assegura Lapiedra. En termes nacionals, l’actriu no ha dubtat a reconèixer que la seva orientació ideològica ‘és molt similar a la de Solidaritat Catalana’.