Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Maria de la Pau Janer també plega, seguint a Jaume Matas

Jaume Matas confià en la seva musa: Maria de la Pau Janer. Però la musa va fer figa i ara aquesta també, seguint els passos del seu avalador, també es retira. Potser Maria de la Pau s’imaginava a Cultura o amb algun càrrec de certa rellevància. Potser només volia fer costat al seu bon amic Jaume Matas. Sigui quina sigui la raó, el que ja és oficial és que l’escriptora no prendrà possessió de l’acta de diputada al Parlament de les Illes Balears.

Redacció
Redacció 25/06/2007

L’escriptora Maria de la Pau Janer no prendrà possessió de l’acta de diputada al Parlament de les Illes balears segons han confirmat fonts del propi Parlament que han assegurat que ja ha presentat formalment la seva renúncia.

El Parlament balear es constitueix aquest dimarts a les 11 del matí. Maria de la Pau Janer anava de número 8 a la llista del PP de Mallorca que encapçalava Jaume Matas. Matas, que era el principal avalador de Janer, ja va anunciar la seva decisió de retirar-se de la política en quedar sense opció de governar després de les eleccions del passat 27 de maig.