Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Maria de la Pau, desemparada

Desemparada es troba la pobra Maria de la Pau Janer, després que la seva aposta a la desesperada per la candidatura del popular Jaume Matas acabés sense imposar-se i, per […]

Redacció 22/06/2007

Desemparada es troba la pobra Maria de la Pau Janer, després que la seva aposta a la desesperada per la candidatura del popular Jaume Matas acabés sense imposar-se i, per tant, quedés relegada a la oposició els propers quatre anys.

El pacte contra natura de l’escriptora balear no ha tingut l’objectiu desitjat, i la pobra premi Planeta es veurà relegada a continuar escrivint i publicant articles a l’AVUI, enlloc del suculent botí a la Conselleria de Cultura balear que l’hi va prometre el dimitit Matas.

Ni Artur Mas està en posició de recollir les despulles de la seva exmusa, després de la flagrant traïció que aquesta va perpetrar-li, traint el seu projecte per anar a parar als braços d’un popular que l’hi oferia riqueses encegadores.  A Catalunya ja li han fet el buit, i ni a Frankfurt la volen. Què farà la pobra Maria de la Pau? Anirà a prometre el seu apadrinament polític a Silvio Berlusconi? A Hugo Chávez?

Estarem a l’espera dels progressos de la musa… a la recerca de padrí.