Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Margallo promou una campanya militar per inundar els balcons catalans d’estanqueres

La deriva ultranacionalista de la vella guàrdia política espanyola s'intensifica: fa unes hores, l'exministre d'afers exteriors espanyol i actual president de la Comisión Mixta de Seguridad Nacional, el popular José Manuel García-Margallo, ha fet un tuit on secunda i promou una campanya iniciada per militars i civils que pretén omplir d'estanqueres els balcons de Catalunya. El text, a més, encara parla d'Artur Mas i els seus”sequaços” i obre la porta que el referèndum s'acabi celebrant.”.

Redacció
Redacció 11/08/2017
García-Margallo fa campanya pel 'No'
 
García-Margallo compartia a les xarxes un text on es demana que “el próximo 1de Octubre, los balcones de España, se llenen de banderas nacionales para hacer frente a la masiva presencia de senyeras y esteladas”.
 
La iniciativa, que segurament punxarà, ja que no és la primera vegada que els unionistes ho pretenen, està impulsada per “prestigiosos militares y civiles”. La intenció és que “por mucho que se empeñe Artur Mas y demás secuaces” és fer una demostració de força i de la unitat d'Espanya “que sólo se ha visto con la selección española por una España unida y fuerte a la que los nacionalismos no podrán romper”.
 
El text acaba concloent que “la respuesta, el 1de Octubre, está en nuestras manos”.