Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

‘Marathon’

|

- Publicitat -

La revista Marathon és una publicació dedicada sobretot a l’anomenat ‘atletisme popular’: curses de fons, mitges maratons, curses de muntanya, caminades, marxes, travesses i similars.

Va ser fundada a l’any 1982 pel mític Ramon Oliu, introductor de la marató i de les curses de fons a Catalunya i a la resta de l’Estat. Per la direcció de la revista han passat en diverses etapes periodistes esportius de renom com Carlos Martín (actual director de comunicació dels Europeus d’Atletisme de Barcelona 2010), Arcadi Alibés (un dels periodistes esportius més famosos de TV3), Jaume Sagalés (conegut periodista del món radiofònic) i Carlos Galindo (llegendari periodista del diari Sport).

Publicitat

Actualment, el director de la publicació és David Rubio, redactor del diari Sport, amb la col·laboració de prestigioses firmes com Alberto Montenegro, Xavier Agustí, Salva Pou, Josep Maria Antentas i una llarga llista de professionals relacionats amb el món de l’atletisme.

La revista va arribar el darrer mes d’octubre al seu número 200. Cal esmentar que el nombre d’exemplars editats és encara més gran, ja que la publicació va tenir una primera època amb 81 números editats.

Característiques tècniques

Director: David Rubio
Adreça: Apartat de correus 15061.08080 – Barcelona
Fax: 93.268.43.34

Correu electrònic
: revistamarathon@yahoo.es  
Web
revista: http://revistamarathon.com/inici.htm

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut