Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Maradona no vindrà

Finalment no serà possible i Maradona no visitarà Catalunya properament. No és que l’esperessim al partit que enfrontarà Catalunya i Argentina el 25 de maig, i això que amb els […]

Redacció
Redacció 17/04/2008

Finalment no serà possible i Maradona no visitarà Catalunya properament. No és que l’esperessim al partit que enfrontarà Catalunya i Argentina el 25 de maig, i això que amb els olímpics argentins i poden jugar 3 jugadors veterans.

No vindrà perquè finalment el Catalunya-Argentina de Showbol s’ha suspès. El matx, que estava previst pel 26 d’abril al Pavelló Olímpic de Badalona, no es disputarà perquè la selecció argentina de veterans i l’empresa promotora, Inmusic & Marketing SL, no donen garanties per a poder-lo disputar en la data prevista.

Davant d’aquesta contrarietat, la Fundació de la Federació Catalana de Futbol ha decidit resoldre l’acord de col·laboració amb l’empresa organitzadora i responsable d’aquest partit, anul·lant les reserves de localitats que ja s’havien fet per correu electrònic. El showbol és una modalitat de futbol indoor, semblant al futbol sala però amb la particularitat que la pilota rebota a les parets laterals i el joc no s’atura mai. Darrerament Diego Armando Maradona s’ha especialitzat en aquesta modalitat del futbol i viatja pel món amb la selecció argentina de veterans d’aquest esport. Als catalans encara ens tocarà esperar per veure al pelusa en acció després de tanta recaiguda durant l’exili cubà.