Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Manresa torna a tenir bàsquet de primera

El Ricoh Manresa torna a ser equip de primera. Els manresans només han necessitat tres partits del total de cinc per ser ja equip de l’ACB. Han superat el Ciudad de Huelva i ara els queda disputar la final de la LEB. La capital del Bages és una festa i avui seguiran les celebracions.

Redacció 23/05/2007

L’infern a la segona categoria només ha durat un any per als manresans. D’una manera clara i contundent el Ricoh Manresa ha aconseguit tornar a la màxima categoria del bàsquet.

L’equip del Bages només ha necessitat 3 partits del play-off de semifinals de la LEB. Així, ahir el Ricoh va guanyar a la pista del Ciudad de Huelva per 72-84. Amb la victòria ve sentenciar l’eliminatòria i va aconseguir un total de 3-0. Un resultat que plasma la superioritat dels manresans i els andalusos. La notícia també és bona per als aficionats catalans, que en la pròxima temporada podran veure fins a 4 equips a l’ACB de Catalunya.

La competició, però, no ha acabat. A pesar d’aconseguir el principal objectiu, l’ascens, ara falta jugar la final de la copa LEB entre el guanyador de l’altre semifinal, que estan disputant el CAI i el Lleó, on ara mateix dominen els aragonesos sobre els castellans.

L’afició del Manresa farà extensa fins avui les celebracions de l’ascens. Recordem que ha estat un any difícil per als manresans, ja que el Ricoh va començar el campionat de forma molt irregular i va arribar a ser tercer per la cua.

“És un dels moments més feliços de la meva vida”. Així d’emocionat es mostrava el president del Ricoh, Josep Vives, en unes declaracions a TV3 al final del matx, mentre el vestidor era una festa. També va dedicar l’èxit a “tota la gent de Manresa. No serà fàcil, però treballarem per mantenir-nos i consolidar l’equip a la lliga ACB”.