Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Manel Mas demana ‘el cap’ de Mònica Terribas

L’exalcalde de Mataró i diputat al Congrés, Manel Mas, ha demanat ‘el cap’ de la periodista i presentadora de La nit al dia, Mònica Terribas. Mas ha fet referència a una entrevista de Terribas al president de la Generalitat, José Montilla. El diputat ha denunciat al seu bloc que mentre el president parlava apareixia de fons la imatge del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ‘com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules’. De nou,Manel Mas ha insistit en la privatizació dels mitjans públicas catalans.

Redacció
Redacció 03/05/2008

Així s’expressava Manel Mas al seu bloc: ‘Si la Terribas i el seu equip pensaven que qui té la clau de les respostes a aquestes preguntes és el president del govern espanyol -que està en el seu dret pensar-ho- podia fer-ho directament sense fer aquestes subreptícies insinuacions’, manifesta. Per contra, el diputat ha dit que en temps de Jordi Pujol això ‘hagués estat impensable i probablement impossible’.

En aquest sentit, diu que això és ‘inadmissible’ en una ‘televisió pública que pretén la màxima objectivitat’. Manel Mas insisteix amb la privatització de TV3 al ressaltar, ‘no amb els meus diners’. ‘Per cert, Bolaño, tornaràs a portar mai al President al programa de la Terribas? O, en demanarem el cap? Crec que en tenim tot el dret’, conclou Mas al seu bloc.

Relacionats