Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

“Mà estesa” de Podemos de Catalunya a votar la Llei de transitorietat

El diputat de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP) Joan Giner, i que a principis de juliol va ser destituït per la direcció de Podemos, ha fet una entrada al seu blog per posicionar-se sobre la Llei de transitorietat jurídica. Primer de tot, torna a reiterar la disposició de la formació lila a participar el pròxim 1-O i, a més, es mostra disposat a votar la llei si s'obre un període d'esmenes en un ple al Parlament. 

Redacció
Redacció 29/08/2017
En aquest article al seu blog, Joan Giner reitera que l'1-O pot suposar “una ruptura amb el règim del 78 i encaminar-nos a obrir processos constituents”. Però el més remarcable del seu escrit és quan demana “portar la llei al Parlament i obrir període d'esmenes per trobar punts en comú” i, per tant, CSQP, podria acabar votant a favor de la llei.
 
Petició a la CUP i JxSí
 
Giner també demana als impulsors de la llei, JxSí i la CUP poder participar de la creació de la llei a través d'una reflexió: “la millor estratègia per maximitzar les forces, és no mirar cap a fora i sembla que algunes forces han perdut la voluntat de sumar. Reflexionem-hi”.