Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Losantos vs Marhuenda

Encara sort que de tant en tant se les foten entre ells. Aquests dies Losantos ha dedicat les parts més sagnants de la seva fatwa matinal a atacar Francisco ‘Paco’ […]

Redacció
Redacció 13/11/2008

Encara sort que de tant en tant se les foten entre ells. Aquests dies Losantos ha dedicat les parts més sagnants de la seva fatwa matinal a atacar Francisco ‘Paco’ Marhuenda, el director de La Razón, perquè va defensar la recent assignació de llicències del CAC, que va resultar poc favorable a les expectatives de la COPE.

Així, preguntat per aquesta assignació, que des dels cercles cavernaris de Madrid es veu com a sectària i catalaníssima, Marhuenda va assegurar que sentia molt la pèrdua de llicències, però amb aquesta dinàmica ‘acabarem fent manifestos cada vegada que un grup perd concessions’ i ha assegura que hi havia motius tècnics que justificaven el perquè la COPE no ha obtingut les llicències. L’endemà mateix, Losantos li va dedicar una bona ràfega -i no precisament a la cama- atacant de passada a José Manuel Lara Bosch, propietari de La Razón, a qui acusa de gastar una cara a Madrid i una altra a Barcelona: ‘Separatista a Barcelona, centralista a Madrid, d’extrema dreta a Madrid i d’extrema esquerra a Barcelona’.

Losantos i els seus, doncs, han quedat ben sorpresos que, en un moment en què tot el corpus espanyolista tanca files al voltant de la COPE -fins i tot PPC i Ciutadans han corregut a alienar-se amb els bisbes- la veu discordant que trenqui el quòrum sigui, des de Madrid mateix, el propi director de La Razón.