Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Loquillo dispara contra Juanjo Puigcorbé: “és un barrut”

Loquillo explica en una entrevista al diari La Razón d’aquest dissabte que  per parlar de Catalunya s’ha d’anar molt en compte perquè la situació “ronda l’absurd” i afirma que no pot parlar de Catalunya perquè té por. “Tinc por i punt. La millor manera de parlar de Catalunya és dir: no puc parlar”, diu el cantant que assegura que això és molt dur perquè “A Madrid vinc i debatem de tot i no tinc por, però d’això altre si”.  Loquillo també aprofita l’entrevista per disparar contra Juanjo Puigcorbé, número dos de la candidatura del republicà Alfred Bosch per Barcelona, a qui titlla de barrut. “He estat assegut amb ell, Felipe i Terenci Moix, però cadascú sap els que fa”, diu el cantant.

Redacció
Redacció 23/03/2015

Puigcorbé no mereix respecte

“Els paracaigudistes són una cosa i els barruts en són una altra, no posem al mateix sac en Luis García Montero – poeta i escriptor, professor de la Universitat de Granada, escollit candidat de la Comunitat de Madrid d’IU- i a Juanjo Puigcorbé”. Segons Loquillo el primer mereix un respecte.

““L’Estaca” és la casta”

Per altra banda, Loquillo critica Podemos per utilitzar “l’Estaca”: “entenc això de la casta, però van i escullen “L’Estaca” de Lluís Llach, que per mi és la casta!” “El que diuen els dirigents de Podemos no té res a veure amb la gent que està a Podemos. Sé de què va Ciudadanos, però no Podemos. On són?” es lamenta Loquillo.

Contra el sobiranisme a La Sexta Noche

Loquillo dissabte va tenir el seu dia de glòria contra l’independentisme i Catalunya, primer amb una entrevista a Razón i després a La Sexta Noche on es va fer la víctima i va poder agrair a Xavier Sardà, amb qui va coincidit al plató, la defensa que va fer del cantant “d'uns atacs molt heavies en un moment de bogeria en què s'enviaven bales a polítics -com Albert Rivera-,  s’agredia a Pere Navarro, s’insultava a molts membres del Partit Socialista, s’irrompia en seus del PP … I jo, simplement, com un ciutadà més, vaig dir: això no pot ser, com acabarem ?.