Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Llum verda a un nou recinte comercial i d’oci a Port Aventura

|

- Publicitat -

Les activitats de Port Aventura Village es desenvoluparan en dos nivells: el comerç ocuparà majoritàriament la planta baixa del recinte i part de la planta primera on l’activitat principal serà l’oci i la restauració.

Els edificis que formen el recinte s’integren mitjançant tres places a l’aire lliure vinculades a passejos comercials que unifiquen el conjunt, d’aquesta manera l’oferta comercial es distribueix en aquests passejos i a les places s’ubicaran ensenyes comercials per tal de produir un flux continu de clients homogèniament per tot el recinte.

Publicitat

La circulació que es contempla en el projecte, permet comunicar la planta baixa a través de dos carrers longitudinals amb les tres places, conformant una trama urbana, recreant carrers i places amb mobiliari urbà i la senyalització adient. Així, els carrers constituiran un continu de botigues i serveis propis de qualsevol poble o ciutat, d’acord amb la memòria presentada.

Hi haurà presència d’operadors de moda infantil i d’adult de diferents estils, íntima, sabateries, marroquineria, bijuteria, rellotgeries, etc. També comptarà amb una gamma variada d’operadors dedicats a la llar i el mobiliari, regals, objectes domèstics, tèxtil, llar, electrodomèstics i parament, i serveis de tipus de perruqueria, òptica, loteria, agències de viatges, serveis bancaris, fotografia, premsa o bugaderia.

L’oci comptarà en planta primera amb un complex de cinemes amb aproximadament set sales amb capacitat per a dues mil butaques, una bolera amb 32 pistes homologades amb zona de simuladors, atraccions infantils i màquines esportives.

Pel que fa a l’oferta comercial inclou en planta baixa 114 locals de menys de 1000 metres quadrats de superfície de venda i 4 superfícies especialitzades de més de 1000 metres quadrats de superfície de venda, 3 dedicades a l’equipament de la persona i una a oci, cultura, electrònica i multimèdia.

En aquests sentit el projecte presentat Port Aventura Village s’adequa al marc legal que preveu que el desenvolupament comercial al centre recreatiu turístic ha de ser en format de recinte comercial. En aquest sentit, estableix que fins a un 40% de la superfície de venda podrà estar composada per establiments comercials individuals de fins 3000m² i la resta de superfície comercial haurà d’estar composada per establiments que de forma individual no superin els 1.000 m² de superfície en venda.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut