Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Lletres

|

- Publicitat -

El desembre de 1973 el Grup del Llibre va publicar el primer catàleg. El mes de gener de 2003 va publicar el primer número de Lletres del Grup del Llibre, la primera publicació en català amb un format mixt de revista/catàleg, inclou articles, entrevistes i crítiques de llibres dels nostres col·laboradors que incideixen en la cultura i en la identitat dels Països Catalans i informa de les darreres novetats editorials escrites en llengua catalana.

Escriptors, crítics literaris i autors de prestigi com Isabel-Clara Simó, Josep M. Terricabras, Josep Maria Espinàs, Josep Maria Pou, Joaquim Molas, Marta Pessarrodona, Maria Barbal, Maria Antònia Oliver, Víctor Alexandre, Jordi Julià, Francesc Puigpelat, Joan Agut, Pere Folch, Joan Coderch, Francesc Poblet, Bernat Joan, Josep-Lluís Carod, Pere Ballart, Joan Mañas, Vicenç Llorca, Patrícia Gabancho, etc. han escrit articles per a la nostra revista i alguns d’ells són col·laboradors habituals.

Publicitat

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Govern de les Illes Balears, el Consell Insular d’Eivissa i Formentera, l’Ajuntament de Girona… i entitats i empreses catalanes –la Fundació Jaume Bofill, Enciclopèdia Catalana, Banc de Sabadell, Regal Insurance Club, La Sirena, etc. – han volgut anunciar els serveis que ofereixen o els seus productes en les nostres pàgines. La majoria d’editorials que publiquen llibres en català (Enciclopèdia Catalana, Eumo Editorial, Editorial Pagès Editors, Editorial Moll, Editorial Barcanova, Editorial Meteora, Triangle Postals, Bromera, Cossetània Edicions, etc.) s’han anunciat a Lletres.

Diversos diaris i revistes han publicat articles que parlen de Lletres i del Grup del Llibre: el diari Avui, El Periódico de Catalunya, El Temps, Serra d’Or, Presència, Diari Balears…

Característiques tècniques

Nombre de pàgines: 68
Tipus de paper: Paper estucat mat de 100 grams i portada de 150 grams amb vernís mat.
Relligat: Rústica fresada amb llom
Grandària de pàgina: DIN-A4 Quadricomia
Periodicitat
: bimestral
Tirada: 10.000 exemplars
Difusió: arreu dels Països Catalans

Contingut:
Catàleg de llibres (al voltant de 1.000 llibres), Discos Compactes, vídeos, CD-ROM…
Articles periodístics, crítiques de llibres i entrevistes socioculturals.
Publicitat d’institucions, empreses i mitjans de comunicació catalans.


Dates de publicació
: Primera quinzena dels mesos de febrer, abril, juny, agost, octubre i desembre.

Direcció: Av. República Argentina, 83 baixos, 08023, Barcelona
Telèfon: 93 219 75 71
Fax: 93 317 77 09
Correu-e: info@lletres.cat
Web: www.lletres.cat

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut