Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Lleida acull el III Congrés de fotògrafs professionals de Catalunya

|

- Publicitat -

FOTOCAT agrupa les associacions professionals de les comarques de Tarragona, Girona, comarques centrals i Lleida. El congrés s’obrirà amb la conferència del fotògraf i president de FOTOCAT, Toni Prim, que parlarà sobre màrqueting i la seva relació amb el món de la imatge. Pepa Valero exposarà alguns dels treballs de comunió i fotos de nens que ha fet durant la seva trajectòria. Valero centrarà la seva intervenció en com es plantegen les sessions fotogràfiques amb els més petits i, així, aportarà idees sobre maquetació, il·lustració i lliurament dels treballs.

Pepe Faraldo també exposarà el seu treball que es centra en fotografies de bodes i de parelles joves. En aquest cas, el discurs del fotògraf girarà entorn de la creativitat compositiva i de la tècnica i també oferirà una part pràctica sobre la utilització del flaix amb models. Jordi Vila, Tit i Juan Segovia també parlaran de les seves experiències en el camp dels casaments, mentre que Susana Martínez ho farà en el àmbit de la família. El congrés també comptarà amb la presència de Pep Àvila, un dels fotògrafs catalans més reconeguts internacionalment, qui exposarà la seva experiència en el camp de la moda i la publicitat.

Publicitat

Durant el congrés també es podrà veure l’exposició ‘Retrospectiva Cinèfila i Professional’, amb peces d’època utilitzades pels professionals al llarg del temps. Així es podran trobar filmadores de 8 i 16 mm, projectors de 8 mm, equips de gravació Betamax i VHS, així com ara gravadores i reproductores de diferents sistemes professionals.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut