Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Institut Ramon Llull inaugura nova seu a les Illes

|

- Publicitat -

També han avançat, encara en l’àmbit literari, que per Sant Jordi se celebraran a Madrid la presentació de l’edició en castellà de Bearn, de Llorenç Villalonga, una sessió dedicada al poeta Marià Villangómez, traduït al castellà. El mateix dia de Sant Jordi és previst que l’escriptor mallorquí Baltasar Porcel presenti a Berlín la traducció a l’alemany de la seva obra Mediterrània. Onatges tumultuosos.

Altres actes previstos són una exposició que s’inaugurarà el 20 de febrer al Salvador Dalí Museum de Sant Petersburg, Florida, sota el nom Visualkultur.cat., la petita gira pels Estats Units de la Coral Universitat de les Illes, i la presentació de l’espectacle Bach al Teatre C del Baryshnikov Arts Center a càrrec de la companyia de dansa Mal Pelo, que codirigeix el manacorí Pep Ramis.

Publicitat

Amb la inauguració d’aquesta nova seu a les Illes es dóna compliment a allò acordat amb el reingrés de les Balears a l’Institut Ramon Llull després que l’anterior govern del Partit Popular se n’apartés.

L’acte oficial d’inauguració tindrà lloc aquest vepre, amb les intervencions del President de les Illes Balears i president del consorci Institut Ramon Llull, Francesc Antich; i del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i vicepresident del consorci Institut Ramon Llull, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut