Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

‘L’informe Phaeton’

Títol: ‘L’informe Phaeton‘ Autor: Albert Salvadó Editorial: Columna Pàgines: 540 Any d’edició: 2007 RESSENYA Si la història que ens han explicat fos un engany? Qui és el senyor Contacte? Diu […]

Redacció
Redacció 16/10/2007

Títol: ‘L’informe Phaeton
Autor: Albert Salvadó
Editorial: Columna
Pàgines
: 540
Any d’edició: 2007

RESSENYA

Si la història que ens han explicat fos un engany? Qui és el senyor Contacte? Diu que m’han triat, precisament a mi, per saber. Per saber què? Què és la CCU? I qui és tota aquesta gent tan estranya?

Eren tantes les preguntes que em queien al damunt, de sobte…Tot va començar a la terrassa d’un àtic amb una trobada que semblava casual, però allà va tenir inici una aventura increïble que m’ha portat a reconstruir el fil del passat de la humanitat.Cada pas ha estat una sorpresa majúscula, cada nou descobriment un salt espectacular i cada revelació ha fet trontollar tots els meus coneixements.He dit «coneixements»? Potser hauria de dir desconeixements…Després de tot el que ha passat, després del que he vist, després de tot el que he viscut, només una cosa queda clara: a partir d’ara, la meva vida mai no tornarà a ser la mateixa. I la teva? Continuarà sent la mateixa un cop hagis llegit L’Informe Phaeton? Vés amb compte, perquè també per a tu, potser, mai més res no serà igual.

Tu també has estat escollit per saber.

Albert Salvadó neix a Andorra la Vella (1951). És enginyer industrial i escriptor. Ha escrit contes infantils, assaig i novel·les. Destaquen especialment les seves novel·les històriques, en les que barreja amb exquisida subtilesa la realitat, la ficció i el misteri, que envolta de sentiments, veritable motor de la vida. Les seves obres es tradueixen a diversos idiomes.

Compra’l a Llibres.cat