Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

‘Libres e Iguales’ titlla TV3 de “telebasura”

El moment ‘Libres e Iguales’, que agrupa intel·lectuals anticatalanistes com Mario Vargas Llosa, Albert Boadella, Carlos Herrera o Joaquín Leguina, ha atiat contra l’independentisme català qualificant-lo de populista i de “conte de fades”. També ha carregat contra els mitjans públics catalans, en una clara al·lusió a TV3: “Han convertit la informació i el debat polític en una nova i exitosa versió de la televisió porqueria”. 

Redacció
Redacció 20/03/2015

La portaveu de la plataforma, la diputada del PP i alt càrrec de la FAES Cayetana Álvarez de Toledo, ha entrat més a fons en les crítiques als mitjans de comunicació públics catalans: “La seva actitud forma part de l’immoral aprofitament clientelista de la crisi econòmica”. ‘Libres e Iguales’ ha fet una crida a combatre el populisme en aquest any electoral, on inclou l’independentisme català i Podemos. A més, titlla els dos moviments d’antidemocràtics: “Les crisis s’han d’afrontar des de la democràcia, no contra ella”.

El  moviment d’espanyolistes radicals, demana a PP, PSOE, Ciudadanos i UPyD que pactin només entre ells en aquest any electoral “a fi que la contaminació populista erosioni letalment les institucions i les bases mateixes de la democràcia espanyola”. Així, el missatge que PP i C’s vol calar dient que ‘el procés està moribund’ no se’l creuen ni ells mateixos, ja que demostren una gran por amb aquesta crida. ‘Libres e Iguales’ fa vuit mesos que va néixer i de moment només s’ha dedicat a defensar a ultrança la Constitució davant del procés sobiranista. Ara afegeix Podemos a la ‘llista negra’.