Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El navegador de la Generalitat

Les campanyes institucionals de la Generalitat de Catalunya, que enguany protagonitza l’Alfred Rodríguez Picó i que promocionen el 012 i les diverses webs i iniciatives públiques retraten d’una manera bastant […]

Redacció
Redacció 14/10/2008

Les campanyes institucionals de la Generalitat de Catalunya, que enguany protagonitza l’Alfred Rodríguez Picó i que promocionen el 012 i les diverses webs i iniciatives públiques retraten d’una manera bastant precisa quina mena d’administració tenim.

Tal com destaca el Marc Belzunces al seu bloc, el darrer anunci, on en Picó navega per la xarxa per tal de denunciar els problemes amb els proveïdors d’Internet, mostra un parell de coses força peculiars.

Per una banda, la navegació es fa amb Microsoft Internet Explorer, el navegador de Microsoft, un programari de pagament i contrari al codi lliure que en teoria vol promocionar l’administració catalana. Per altra banda, l’Internet Explorer que utilitza el meteoròleg és en castellà, tal com s’aprecia a les finestres capturades a l’anunci, on al navegador hi diu ‘Internet Explorer no puede mostrar la página’.

Programari propietari i en castellà, aquesta és la mena de navegació que promocionen els de la Generalitat de Catalunya. Vist així, qualsevol diria que es tracta d’un anunci de la Generalitat Valenciana!