Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’exdirector de l’Agència Método 3 denuncia Sánchez-Camacho per mentir

Aquest matí hi ha hagut la segona part del #Camargagate a la Comissió del Frau. Avui ha estat el torn de l’exdirector de Método 3, Francisco Marco, que ha reconegut que la presidenta del PP català va consentir la gravació de la Camarga i que, per tant, el que va dir divendres a la mateixa comissió és mentida, i arrel d'això aquest mateix matí l’ha denunciada.

Redacció
Redacció 13/04/2015

Compareixença tensa

Amb una certa actitud impetuosa, l’exdirector de l’Agència de detectius Método 3, Franciso Marco, ha confirmat que hi havia un pacte entre Alícia Sánchez-Camacho i l’agència, justament el que ella havia negat divendres. Marco ha dit que davant les calúmnies de la presidenta del PP català de divendres passat contra aquestes afirmacions, ell ha procedit a denunciar-la avui. Sobre qui va encarregar l'enregistrament, ha parlat d'una persona de l'entorn més proper de la presidenta popular, sense esclarir qui.

La compareixença s’ha escalfat en diversos moments a causa de la picabaralla entre els representants del PSC i sobretot del PP amb l’exdirector. El Partit Popular ha estat furgant en el passat de Marco amb l'ànim de desacreditar-lo, i aquest ha respost amb més amenaces als jutjats, i en diversos moments s’ha viscut un cert espectacle que el retornat David Fernández ha hagut de controlar. Per Francisco Marco, la gravació de la Camarga va ser recepcionada per un representant d’Alícia Sánchez-Camacho en una paperera de la plaça Urquinaona, i ha assegurat que la presidenta del PP català va consentir-la.