Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

L’ex diputat del PP Josep Curto diu que Mariano Rajoy ‘ha de marxar cap a casa’ perquè ‘és un vago’

En declaracions al programa El dia a la COM, el tertulià de COMRàdio i exdiputat del Partit Popular, Josep Curto, sosté que l’actual president del PP, Mariano Rajoy, no està a l’alçada de les circumstàncies actuals per dirigir el partit. Segons Curto, ‘em sap greu però cada vegada estic més convençut que ha de marxar cap a casa. Hi ha persones que no entenen de determinades qüestions i el que fan és estudiar, consultar, preguntar i documentar-se. Però Rajoy, els que el coneixem, i això és sabut dins l’àmbit del PP, és vago. Li agrada treballar molt poc’.

Redacció
Redacció 16/10/2008

‘No li discuteixo altres virtuts, però no és treballador i això ho sap tota la gent que forma part de l’àmbit del PP’. Josep Curto també ha volgut defensar les iniciatives engegades des de La Moncloa per pal•liar els efectes de la crisi ‘el president del govern espanyol fa molt ben fet de dir: malgrat que el sistema espanyol és molt solvent, no passa res per destinar 50.000 milions a injectar liquiditat. Cap banc espanyol ha fet fallida.’

L’exdiputat popular també ha criticat l’estratègia del PP de presentar una esmena a la totalitat contra els pressupostos generals de l’estat per l’any vinent. ‘Si es retiren els pressupostos o prosperen les esmenes es prorrogaran els pressupostos del 2008. I és la massacre més gran econòmicament parlant que ara mateix se li pot fer a Espanya’, ha sentenciat Curto.