Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

L’estadi Lluís Companys podria convertir-se en el camp de la Selecció Argentina

La selecció d’Argentina de Rugbi està jugant el campionat del món que s’està disputant aquests dies a París. Els blanc i blaus sud-americans opten a aconseguir la tercera plaça. Davant d’aquest bon paper i les gestions que està fent la federació argentina d’aquest esport, Argentina podria entrar al Campionat de les Sis Nacions que es disputarà a Barcelona i que, si finalment es confirmés aquest nou país, s’anomenaria Campionat de les Set Nacions. Si tot això resultés, L’Estadi Olímpic Lluís Companys es podria convertir en virtual territori argentí.

Redacció
Redacció 18/10/2007

Doncs això mateix, si finalment la Selecció Argentina de Rugbi, coneguda com els Pumas, que està fent un gran paper als Mundials de París, podria disputar el Campionat de les Sis Nacions que passaria a dir-se Set Nacions.

En funció de tot això, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha confirmat que s’ha iniciat ‘contactes formals’ amb la federació argentina per a que la capital catalana es converteixi en la seu de la selecció sud-americana mentre disputi el campionat.

Alcober considera que ‘la gran colònia d’argentins’ residents a Barcelona és un factor ha tenir en compte davant altres oferiments en el mateix sentit, com el que ha fet la federació valenciana de rugbi. Així mateix, l’ajuntament barceloní considera que convertir-se en seu dels partits europeus dels Pumas ‘serviria per a promocionar enormement aquest esport a la nostra ciutat’