Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

L’esquerra independentista avui

L’esquerra independentista avui Autor: Roger Buch i Ros Editorial: Columna Pàgines: 314 Any d’edició: 2007 RESSENYA El llibre més complet sobre el moviment independentista català. Anàlisi rigorosa i exhaustiva del […]

Redacció 16/06/2007

L’esquerra independentista avui

Autor: Roger Buch i Ros
Editorial: Columna
Pàgines: 314
Any d’edició: 2007

RESSENYA

El llibre més complet sobre el moviment independentista català.

Anàlisi rigorosa i exhaustiva del moviment independentista a Catalunya en totes les seves possibles manifestacions, des de les populars, festives i de moviments musicals i de cançó catalana fins a intervencions en el món sindical; des de la presència a Internet a la reivindicació de les seleccions esportives pròpies; des de la reacció davant la simbologia espanyola fins a la reivindicació del paisatge i l’ecologia, etc.Informació sobre grups, partits i persones del moviment independentista. El llibre explica l’actualitat i en fa un retrat periodístic.

Roger Buch i Ros (Barcelona, 1970) és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB i màster en Ciència Política per la mateixa universitat. Fruit de la seva recerca sobre l’independentisme contemporani, ha publicat El Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans (1974-1980) i ha participat en les obres col·lectives Diccionari dels partits polítics de Catalunya. Segle XX i Esquerra Republicana de Catalunya, 70 anys d’història. Actualment està realitzant una tesi sobre l’independentisme català durant la transició.

Compra’l a Llibres.cat