Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

L’escocès Graeme Scott s’imposa a la primera etapa de la Pirena 2008

El múixer escocès Graeme Scott, complint els pronòstics que el situen com un dels favorits, és el primer líder de la Pirena 2008 després de guanyar la primera etapa d’aquesta cursa de trineus estirats per gossos, disputada aquest diumenge, a la pista de ‘La Partacua’ a la Vall del Tena als Pirineus d’Osca. L’alemany Gregor Von Gumppenberg, subcampió a l’edició 2006 de la Pirena ha estat el segon en la classificació a més d’un minut i el navarrès Iker Ozkoidi, tercer a dos. La prova es va celebrar en un dia assolellat i força afluència de públic. El detall trist de l’edició d’enguany és un web únicament en castellà.

Redacció 21/01/2008

Tot i el radiant sol, la neu estava en bones condicions pel desenvolupament de la prova. El circuit era d’uns quinze quilòmetres a una alçada de 1.700 metres i amb un desnivell aproximat de 300 metres. En aquesta primera etapa de la Pirena 2008 han assistit diferents autoritats com ara Javier Callizo, Vicecanceller d’Indústria i Comerç del Govern d’Aragó. La pròxima etapa també se celebrarà en ‘La Partacua’.

Sense web en català

El detall trist de la Pirena d’enguany és que la cursa catalana ignora la nostra llengua al seu web, i malgrat tenir una versió catalana pràcticament enllestida no és a disposició d’usuaris i visitants de Pirena.com.