Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Les sis preguntes de Puigdemont que despullen les vergonyes de l’Estat

L'Estat espanyol, aquell que l'unionisme ven com el país més descentralitzat del món, amenaça Catalunya amb el control setmanal de la Generalitat perquè no destini cap euro al referèndum de l'1 d'octubre.

Redacció
Redacció 22/07/2017

Les paraules del portaveu del Gobierno, Íñigo Méndez de Vigo, sentenciant que “ni un euro públic dels catalans sufragarà la consulta il·legal. És una mesura preventiva” ha provocat la resposta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que a través del seu compte de Twitter ha preguntat directament al portaveu:

Els euros públics dels catalans que han servit per sufragar la guerra bruta i han pagat informes falsos, ens els pot tornar, ministre? 

Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar les autopistes radials de Madrid, ens els pot tornar, ministre?

 Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar la banca (60.000 milions) i que han volat, ens els pot tornar, ministre?

Els euros públics dels catalans que han servit per indemnitzar Castor, ens els pot tornar, ministre?

Els euros públics dels catalans que no s'han invertit a Catalunya tot i estar pressupostats, ens els pot tonar, ministre?

Els interessos que hem pagat perquè ens prestin els nostres propis diners, que recapten generosament, ens els pot tornar, ministre?