Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Les rutes als Estats Units creixen un 40% i ja lideren les connexions intercontinentals al Prat

Estats Units s’ha col·locat a la novena posició del rànquing de passatgers per països de l’Aeroport de Barcelona, amb 28.512 viatgers durant el mes de gener. Durant aquest mes, el número d’usuaris d’aquestes rutes han crescut un 43,68% respecte el mateix període de 2008, convertint-se en la primera ruta intercontinental en número de passatgers. Actualment, l’Aeroport de Barcelona compta amb un vol diari a Newark-NY amb Continental Airlines, un vol diari a Nova York–JFK i cinc freqüències setmanals a Atlanta amb la companyia Delta Airlines, i amb American Airlines sis vols setmanals al JFK de Nova York.

Redacció
Redacció 27/02/2009

Tal com es desprèn de les estadístiques de gener, els vols internacionals continuen amb la tònica alcista dels últims mesos. Durant aquest període el número de passatgers d’aquestes rutes va créixer un 7,94% respecte el mateix mes de l’any passat, amb un total de 188.814 usuaris.

Durant aquesta temporada d’hivern, l’Aeroport de Barcelona enllaça directament amb 17 aeroports intercontinentals. Algunes de les destinacions són Mèxic, Santa Fe de Bogotà i Buenos Aires, a Amèrica; Singapore o Tel Aviv, a Asia i El Caire o Banjul, a Àfrica, entre d’altres.

A l’àmbit de mercaderies, l’aeroport barceloní compta també amb quatre rutes intercontinentals que connecten amb Dubai, Hong Kong, Shenzen i Shangai.