Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Les plantes carnívores ataquen Duran Lleida

L’exconsellera de la Generalitat Carme-Laura Gil, ha tornat a la càrrega. Si la setmana passada es queixava de la marginació de Carles Campuzano, ara dispara al seu bloc contra Josep […]

Redacció
Redacció 15/10/2008

L’exconsellera de la Generalitat Carme-Laura Gil, ha tornat a la càrrega. Si la setmana passada es queixava de la marginació de Carles Campuzano, ara dispara al seu bloc contra Josep Antoni Duran Lleida. L’exconsellera afirma que la ‘planta carnívora’ que és el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, està absorbint el líder d’Unió de manera que el democratacristià s’allunya de CiU i opta per Espanya per davant de Catalunya en no poder ocultar el seu desig de ser ‘ministre convidat’.

L’exconsellera convergent constata al seu bloc que no importa qui ocupi el Govern espanyol, si PP o PSOE, el que és ‘rellevant’ per a Duran és que el Govern és l’espanyol. Segons ella, ‘formar part com a ministre convidat és la meta desitjada, l’ambició declarada’ del president d’Unió Democràtica.

‘Duran no pot ocultar, excusant-se rere suposades condicions, el seu desig, la seva oferta en nom dels diputats d’UDC, la seva elecció. Entre Catalunya i Espanya, el polític democratacristià opta des del principi per aquesta última’.

El que queda clar és que Carme-Laura sí que mossega. Ull amb aquesta dona!