Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Les obres de la Línia 1 del Metro valencià obliguen a tallar el trànsit entre Benimàmet i Els Carolines des d’avui

La Conselleria d’Infraestructures i Transport, a través de l’Ens Gestor de la Xarxa de Transport i de Ports de la Generalitat, va a iniciar les obres per a l’execució de les pantalles de pilotis del túnel de la Línia 1 del Metro de València entre Benimàmet i Els Carolines, fet que obligarà a tallar el trànsit a partir d’avui i durant el període d’execució de les obres en el tram de l’Avinguda de l’Estació comprès entre ambdues estacions, segons van informar fonts del Consell en un comunicat. Per aquest motiu, Infraestructures ha disposat un dispositiu especial de trànsit per a habilitar els desviaments necessaris, degudament senyalitzats, així com els accessos a comerços i garatges particulars situats a l’entorn de les obres. Les vies que es veuran afectades són els carrers Elías Tormo, Camarena i Benimodo, que es convertiran en carrers de doble sentit.

Redacció
Redacció 09/01/2008

No obstant això, es permetrà en tot moment l’accés als garatges de l’Avinguda de l’Estació, així com el pas per als vianants i els accessos a habitatges i locals comercials. Des del Consell van indicar que el tall de l’Avinguda de l’Estació es realitza dues setmanes abans de l’entrada de la pilotadora per a realitzar els treballs previs consistents en la demolició d’asfalt i voreres.

Aquesta actuació s’emmarca en l’execució de la ‘Infraestructura de l’obra de modificació de rasant i cobriment de via en l’entorn de l’estació de Benimàmet’, que conta amb un pressupost de 29,3 milions d’euros. L’objectiu d’aquesta actuació és la integració de la Línia 1 del Metro valencià en el nucli urbà de Benimàmet mitjançant un túnel per a doble via amb estacions soterrades per a mantenir la màxima accessibilitat i proximitat de les mateixes.