Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Precarietat a les obres a l’estació de Sants

|

- Publicitat -

A vegades hi ha coses que no es fan bé. Des de directe!cat volem denunciar les obres que s’estan fent a l’Estació de Sants. El canvi de vies és necessari i feia temps que es demanava però s’està fent de forma molt precària i perilla el físic de treballadors i usuaris.

Publicitat

S’han tancat les vies 6, 7 i 8 i s’han obert per a substituir-les les andanes 12, 13 i 14. Però l’estat d’aquestes andanes és lamentable: primer de tot crida greument l’atenció les goteres que hi ha. Reguerots d’aigua et cauen en sortir del tren, i quasi fan necessari l’ús del paraigua sota sostre.

L’espai que queda entre l’andana i el tren és perillosament gran i en els trens que tenen dos pisos, l’alçada on col·loques el peu per donar-te impuls fins al terra de l’andana podria arribar als 40 cm. La gent gran ha de ser ajudada en moltes ocasions tan per pujar com per baixar. Existeix també perill per als més menuts, ja que les parets no estan encara enguixades i, ni de bon tros, pintades. Així, per amagar la paret de totxo, s’han col·locat uns plafons de fusta amb els cantons escantonellats que poden provocar rascades a més d’un.

Per acabar, les escales d’accés i sortida de les andanes no estan en les millors condicions per si hi hagués alguna urgència.

Des de directe!cat us animem a explicar les vostres experiències negatives amb la Renfe i el conjunt del transport metropolità de Barcelona. L’objectiu és que entre tots posem a la llum les deficiències d’aquest servei.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió