Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Les notícies d’InfoTV ja es poden veure per Internet

InfoTV ja té el seu portal web en ple rendiment. Ara, els internautes poden llegir els textos de cada notícia i també veure-la i escoltar-la en format flash. El web inclou també un catàleg amb els productes que InfoTV ha editat i posat a la venda. La plana web també ofereix la possibilitat que els internautes expressin la seva opinió per mitjà d’un bloc. L’audiència mensual de l’emissora ha passat de 216.000 a 330.000 espectadors i s’ha incrementat en un 7% des d’octubre.

Redacció
Redacció 21/06/2007

L’alternativa per a tots els valencians descontents amb la seva televisió, Canal 9, ja és a la xarxa: Disposen d’InfoTV per Internet.

Des de l’11 de maig en proves i des d’ara ja definitivament, el portal web d’InfoTV permet a qualsevol usuari d’Internet accedir a les notícies de l’informatiu que s’emet cada nit i les de la resta de la setmana. Els internautes poden llegir els textos de cada notícia i també veure-la i escoltar-la en format flash. És una de les millores que es poden trobar a infotelevisio.com i que té com a objectiu principal fer accessible una part de les emissions a tots aquells que no poden sintonitzar el canal perquè viuen fora de l’àrea de cobertura o per alguna altra raó tècnica.

El web inclou també un catàleg amb els productes que InfoTV ha editat i posat a la venda, els quatre DVD de la col·lecció de “Tenim paraula” (30 euros), i els corresponents als tres documentals produïts per esta casa: “La utopia desarmada: memòria d’un País Valencià republicà”; “El país dels cecs: una radiografia al Castelló de Carlos Fabra”; i “Almansa 1707: de la revolta a la repressió” (12 euros cadascú). Per adquirir qualsevol d’aquests productes, cal fer la comanda per correu electrònic o telefonant al 96.164.31.30 en hores d’oficina. La venda s’efectua per correu contra reemborsament.

La plana web també ofereix la possibilitat que els internautes expressin la seva opinió per mitjà d’un bloc.

Les audiències

A InfoTelevisió ja poden estar d’enhorabona. La cadena continua augmentant la seva audiència. En el mes comprés entre el 25 d’abril i el 27 de maig del 2007, la mitjana acumulada diària va ser de 67.073 persones, un 7% més que en la medició anterior, feta l’octubre passat. Però l’audiència mensual acumulada s’enfila fins als 329.520 espectadors, un 50 per cent més que en l’últim balanç.  A València, l’audiència diària puja un 30% i la mensual un 80%.