Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Les JERC reelegeix Gerard Gómez del Moral com a portaveu nacional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han celebrat aquest cap de setmana el 25è Congrés Nacional a Sant Feliu de Llobregat, on s’ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els propers dos anys per tal d’avançar cap a la llibertat nacional i treballar en un canvi de model econòmic i social. En el marc del Congrés, les JERC també han escollit una nova Permanent Nacional, encapçalada per Gerard Gómez del Moral com a portaveu nacional de l’organització. Gómez del Moral és de Barcelona, té 25 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i és portaveu nacional de les JERC des de l’any 2011.

Redacció
Redacció 23/03/2015

El reelegit portaveu, ha destacat la importància del curs polític que iniciem arreu dels Països Catalans i les oportunitats i possibilitats que obren totes les comtesses electorals dels propers mesos. Gómez del Moral ha anunciat que “el jovent tenim molt clar que el moment és ara i el lloc és aquí” per això ha animat als assistents a “deixar-nos la pell durant els propers sis mesos, i aconseguir construir una majoria social forta a favor de la independència el 27S”.
 
La cloenda del 25è Congrés Nacional de les JERC també ha comptat amb la presència del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i d’una vintena d’entitats juvenils dels Països Catalans, així com delegacions polítiques internacionals.
 
Junqueras ha recordat que als Països Catalans “estem vivint una revolució i en totes les revolucions de la historia el jovent hi ha tingut un paper clau, en la nostra no és diferent”. En aquest sentit, Junqueras ha remarcat la importància de les organitzacions juvenils com a eina de transformació social. El Congrés Nacional és el màxim òrgan de les JERC que congrega a tota la militància de l’organització i se celebra cada dos anys.