Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Les JERC presenten la campanya “Benvinguts als Països Catalans”

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) van presentar a Blanes la campanya “Benvinguts als Països Catalans”, destinada als turistes que visiten les Comarques Gironines. S’ha aprofitat la festa major de Blanes per fer la presentació de la iniciativa de la secció local de la JERC, on s’han editat 2000 adhesius i 300 cartells, propis per a la localitat de Blanes, a on es marca la ciutat dins del mapa dels Països Catalans, i a on en cinc idiomes diferents es pot llegir la frase “Recorda: una llengua, una cultura, una nació. Benvinguts als Països Catalans”.

Redacció 23/07/2007

Marc Puig, portaveu de les JERC Blanes ha declarat que la campanya “ha de servir per situar, en la realitat política dels Països Catalans, als milers de turistes que visiten Blanes cada any, i conscienciar-los de que visiten un país molt diferent a l’Estat Espanyol”. A Blanes la campanya culminarà el dia 8 de setembre amb la II diada per l’Autodeterminació dels Pobles.

A les Comarques Gironines es seguirà el mateix model que a Blanes, amb la edició de 4000 adhesius, amb la mateixa frase en cinc idiomes i amb el mapa dels Països Catalans. Aquests adhesius seran repartits per a les principals poblacions turístiques de les comarques de Girona, com ara Girona capital, Olot, Lloret de Mar o Platja d’Aro.

Eduard Adrobau, portaveu de les JERC Comarques Gironines ha manifestat que “Les JERC farem incidència amb aquesta campanya als principals pols turístics de la demarcació Gironina, tant en poblacions de costa, com poblacions de l’interior. A la vegada farem campanya als principals punts d’accés utilitzats per els turistes, com ara l’Aeroport de Girona-Costa Brava i estacions de autocar i ferrocarril”.

A continuació us mostrem els cartells emprats a Blanes:

imatge