Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Les JERC precinten una immobiliària en protesta pel preu de l’habitatge a Gràcia

Quinze militants de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya han precintat la immobiliària IBUSA del carrer Gran de Gràcia en senyal de protesta pels preus abusius de l’habitatge i la manca d’habitatges protegits per a joves al districte. Durant l’acció de protesta s’ha desplegat una pancarta sota el lema “Amb aquests preus no hi ha qui s’emancipi, habitatge digne ja!”, han precintat la immobiliària simbòlicament i han entregat un sac de runa amb un cartell amb el preu del m2 a Gràcia.

Redacció 24/05/2007

L’acció que han realitzat les joves i els joves independentistes s’emmarca dins la campanya de les JERC-Vila de Gràcia en favor d’un habitatge digne i en contra l’especulació que estan portant a terme aquest any. Les joves i els joves independentistes han repartit prop de 800 octavetes i han rebut nombroses felicitacions dels veïns i veïnes de la Vila de Gràcia que en aquell moment passaven per davant.

Per últim Jordi Aranda, portaveu de les JERC Vila de Gràcia, ha declarat que “les JERC som i serem al capdavant de les protestes socials i nacionals que afectin la vida dels joves i les joves de la nostra Vila”. Aranda també ha afegit que “l’acció que avui hem realitzat és una acció pacífica però alhora contundent per tal de mostrar a la societat que les joves i els joves no podem emancipar-nos”.