Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Les imatges més curioses de Google Street View

Al bloc Diblogacions han fet una bona recopilació de fotos del servei que ofereix Google Maps, el Google Street View, a Barcelona. Durant un bon grapat de dies un cotxe […]

Redacció
Redacció 14/11/2008

Al bloc Diblogacions han fet una bona recopilació de fotos del servei que ofereix Google Maps, el Google Street View, a Barcelona.

Durant un bon grapat de dies un cotxe amb una càmera que fotografiava a 360 graus, es va passejar per tots els carrers de Barcelona retratant-ho tot. I quan diem tot, és tot! No s’escapa ningú ni res de res! Així doncs podem observar des de prostitutes fent el carrer, fins a dones que corren per agafar un autobús, passant per motoristes que saluden a càmera aixecant el dit del mig fins a un urbà posant una multa d’aparcament.

Si us heu dedicat a buscar i remenar pel Google Street View i heu trobat imatges curioses o diverties les podeu enviar a una web especialitzada justament en això. Totes aquelles imatges susceptibles de provocar algun somriure es concentren en aquesta pàgina. Els usuaris poden penjar fotos i veure les dels companys. Tot un bon entreteniment per perdre-hi hores i hores!