Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Les federacions d’handbol de Galicia, Euskadi i Catalunya creen una nova competició

Les federacions d’handbol de Galicia, Euskadi i Catalunya han arribat a un acord per crear la Copa de les Nacions Femenina, competició que serà una realitat els pròxims dies 24 i 25 de maig quan se celebri la primera edició que estarà organitzada per la Federació Catalana d’Handbol (FCH) i tindrà com a seus Guissona (Segarra) i Tàrrega. El dissabte dia 24 la selecció femenina catalana s’enfrontarà a la del Brasil, convidada internacional al torneig, mentre la basca i la gallega disputaran un altre partit. Els combinats guanyadors s’enfrontaran el diumenge per determinar el primer i segon llocs mentre les seleccions perdedores jugaran un matx per establir el tercer i el quart.

Redacció
Redacció 08/05/2008

En l’organització de la primera edició de la Copa de les Nacions Femenina d’handbol i col·laboren els ajuntaments de les poblacions on s’ha de disputar, la Diputació de Lleida i els clubs CEACA Tàrrega i CH Guissona.

L’endemà d’acabar aquesta competició, la selecció catalana femenina d’handbol tornarà a enfrontar-se a la brasilera a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) en un partit amistós que s’engloba ens els actes de celebració del cinquantè aniversari del Club Handbol Sant Joan Despí.