Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Les entrades pel concert de Bon Jovi a l’Estadi Olímpic de Barcelona, ja són a la venda

Les entrades per al concert que la banda de rock Bon Jovi oferirà l’1 de juny de 2008 a l’Estadi Olímpic de Barcelona, única parada de la seva gira Lost Highway World Tour a l’Estat espanyol, es posen avui mateix a la venda. Aquest concert servirà a la banda liderada pel vocalista Jon Bon Jovi i el guitarrista Richard Sambora par a presentar el seu últim disc, ‘Lost highway’. Les entrades es posaran a la venda a les 10 del matí, amb preus que oscil·len entre els 49 i els 74 euros. Aquest tour servirà com presentació del seu desè àlbum en estudi, a més de recuperar grans temes del seu discografía.

Redacció
Redacció 14/11/2007

Avui es posen a la venda les entrades pel al concert que oferirà el cantant Bon Jovi a Barcelona. Els primers compradors tindran l’oportunitat de comprar els Golden Circle Tiquets, entrades especials amb accés restringit a la zona de pista més propera a l’escenari, que sortiran a la venda a un preu de 74 euros. La gira mundial de presentació de ‘Lost highway’ es va iniciar el passat 25 d’octubre en Newark, en el seu New Jersei natal, amb deu concerts en la mateixa ciutat i més de 150.000 entrades venudes, al que va precedir un únic concert al juny a Londres que va esgotar l’aforament en pocs minuts.

Aquest tour servirà com presentació del seu desè àlbum en estudi, a més de recuperar grans temes del seu discografía com ‘Livin’ on a prayer’, ‘Keep the faith’, ‘You give love a bad name’, ‘Bad medicine’, ‘It’s my life’ o ‘Wanted dead or alive’. Bon Jovi duu més de 20 anys de carrera, que es va iniciar al 1984 amb el seu àlbum homònim, del qual s’han venut més de 120 milions de discos. El rocker ha ofert més de 2.500 concerts en 50 països.