Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Les “clavegueres espien” les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP

Amb l’arribada del PP  de Rajoy al govern espanyol, davant el gir que prenia la política catalana és va constituir un comitè per lluitar contra el procés independentista català, un comitè que no consta en lloc, però que funciona, un fet habitual en tots els governs de primer nivell, on s’avaluen les amenaces de tot tipus. Un cop acabada l’amenaça d’ETA i en certa manera controlada l’amenaça “gihadista” calia controlar la que pel govern Rajoy era i és la pitjor de les amenaces, la catalana, la que sorgeix de la voluntat majoritària d’un poble. Per rebentar aquest procés val tot, la legalitat i la no legalitat, per això existeixen “les clavegueres” i els servies secrets que té tot estat.

Redacció
Redacció 30/10/2015

El Govern Espanyol “ho escolta tot” i filtra segons els seus interessos

És casual que Economia Digital conegui la trobada Mas-Pujol, o que El Confidencial conegui la trobada Mas amb la CUP o que El Periódico o La Vanguardia tinguin documentació sota secret de sumari? Amb aquestes actuacions el Govern Espanyol marca cada dia l’agenda comunicativa, estableix confusió i, sobretot, intenta desmoralitzar la societat catalana.

Operacions policials legals o no, per rebentar el procés

Està publicat com l’anomenada “Operació Hades” està dirigida a treure els draps bruts de la família Pujol, sense tocar ni al PP, PSOE o la Casa Reial, i que pugui servir per embrutir el procés català cap a la independència. Operació creada des del Ministeri de l’interior amb l’arribada de Fernández Díaz i amb el nomenament del nou director general de la policia, Ignació Cosidó, un “malalt d’odi” contra Catalunya en la seva etapa de Senador. Una operació al capdavant de la qual situen a un experimentat policia especialista en guerra d’intoxicació, el conegut i ric comissari Villarejo.

Tant sols cal escoltar aquest àudio per entendre fins a on està disposat l’Estat Espanyol per acabar amb el procés

En aquest enllaç podeu escoltar com actuen les clavegueres per acabar amb el procés, tot val, sigui legal o il·legal. Davant la guerra bruta ens calen respostes contundents, ja que no tenim “serveis d’intel·ligència” ens cal respostes clares, contundents i sobretot rapides, “tàctiques de guerrilla democràtica, cada dia de reunió allargada en el temps és un avantatge per un estat que ens ha declarat “la guerra” i que no té cap escrúpol.

El Govern Espanyol ho escolta tot i actua per la via legal i il·legal

Si més no que preguin precaucions els líders polítics de Junts pel Sí, de la CUP i del mateix Govern Català, ens hi juguem molt, i sobretot que vagin ràpids per aconseguir un acord, perquè ens hi juguem el futur de tot un poble.

Relacionats