Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Les clavegueres de l’Estat espien il·legalment el president Puigdemont

EXCLUSIVA – @joanpuig .- El govern espanyol no s'amaga, de nou vulnera la seva legalitat i ha ordenat un control exhaustiu del dia a dia del president Puigdemont i els consellers exiliats sense cap mena de protocol. Segons ha pogut saber directe!cat, els membres del Govern legítim són víctimes de l'espionatge de les seves comunicacions i els seus moviments. A més d'un detallat control dels vols a Brussel·les i els aeroports propers.

Redacció
Redacció 03/01/2018

Segueix el joc brut malgrat la victòria independentista

Per fer possible aquesta operació el Gobierno ha ampliat la plantilla de funcionaris i membres del Centre Nacional d'Intel·ligència destinats a la capital europea. D'aquesta manera aconsegueixen informacions que són distribuïdes a la premsa amiga per banalitzar l'exili, una banalització que també fa forat entre alguns mitjans catalans. Un intent més per dividir l'independentisme entre els republicans i Junts x Catalunya.

Intercepten il·legalment una foto de la celebració del cap d'any per part del president Puigdemont amb els seus amics de sempre

Durant la nit de cap d'any, uns amics del president van acompanyar Puigdemont a Brussel·les per celebrar junts, com ja varen fer altres vegades, l'inici d'un nou any. Segons ha pogut saber directe!cat, la foto de celebració, que ahir va publicar el diari ABC i es va difondre a les xarxes, fou interceptada d'una conversa privada que tenia un dels assistents amb un familiar sense cap ordre judicial.

El diari ABC va posar el seu “logo” a la foto a tall d'exclusiva i les clavegueres de l'Estat l'introduïen a les xarxes socials anònimament

El diari nacionalista ho va aprofitar per intentar construir un relat i barrejar el president Puigdemont amb Terra Lliure, recuperar el missatge de la violència vinculada amb l'independentisme. El CNI, per la seva part, va repartir per les xarxes socials la fotografia “robada il·legalment”, una nova mostra de com l'Estat no perdona i utilitza totes les armes al seu abast per intentar fer mal.
 
El CNI utilitza les informacions aconseguides il·legalment per intoxicar i banalitzar l'exili del President i els seus consellers

Són les tàctiques d'un estat corrupte com l'espanyol, davant les seves mancances democràtiques intenta desprestigiar el Govern legítim de Catalunya i reparteix les informacions esbiaixades entre la premsa “amiga” espanyola i catalana per carregar contra l'exili del govern català.