Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

L’Entesa denuncia el ‘malbaratament de diner públic’ per part del govern municipal

L’Entesa per Sabadell ha denunciat que el Govern municipal de la capital vallesana ha gastat 3.000 euros per inserir un anunci de l’Ajuntament en una publicació que El Periódico ha editat amb motiu del seu 30è aniversari. Des de l’Entesa per Sabadell reprovem totalment aquest fet que considerem una despesa del tot innecessària i de la qual la ciutat no en treu cap tipus de benefici.

L’Entesa denuncia que ‘aquest tipus de despesa tan sols es pot entendre a partir del clientelisme polític que practica el Partit Socialista de Catalunya envers determinats mitjans de comunicació. L’esmentada publicació únicament té inserida publicitat d‘Ajuntaments governats pel PSC: Sabadell, l’Hospitalet i Parets del Vallès i les Diputacions de Barcelona i Girona, també governades pel PSC’.

Redacció
Redacció 08/11/2008

La plataforma de partits de l’esquerra alternativa sabadellenca assegura que ‘la bona gestió del diner públic és un dels principis que hauria de presidir per definició l’Administració pública. Des de l’Entesa per Sabadell així ho hem entès i ho defensem, tant si ens trobem en època de dificultats econòmiques com en època de bonança’.