Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

L’Elvis català entra a l’Ajuntament de Reus

|

- Publicitat -

Semblava impossible, però ha succeït. La Cori, la Coordinadora Reusenca Independent, ha aconseguit entrar al consistori de Reus.

Publicitat

El partit més freak dels Països Catalans ha aconseguit augmentar amb 500 vots els 1.348 que va aconseguir el 2003, de manera que enguany ha assolit el 5,05% dels vots a la capital del Baix Camp i l’Elvis català entra al consistori.

1.831 persones s’han decantat per les propostes del cantautor Ariel Santamaria, que va iniciar la campanya electoral a la ciutat rival de Tarragona o que, en un dels molts actes d’aquesta campanya, va fer una bicicletada… amb bicicletes estàtiques. El programa de la formació és realment hilarant, i proposa 4 anys sense més obres al municipi, però es contradiu afirmant que construiran el pàrquing més gran del món, amb capacitat per a 150.000 vehicles, per tal d’entrar al Guinness dels rècords.

Fer una piscina nudista o impulsar el servei dels burrotaxis, taxis naturals estirats pels tradicionals burros catalans, són algunes de les esbojarrades propostes del partit.

Des d’aquí ens queda felicitar el sentit de l’humor dels reusencs, i encoratjar els de la Cori que, des de demà mateix, tirin endavant aquestes propostes. Ja que, en el fons, els electors els han votat perquè ho facin…

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió