Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

“L’ego d’Ada Colau ocuparà els llocs 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9 de la llista de BCN en Comú”

La xarxa ha reaccionat amb indignació barrejada amb ironia a la notícia que la cara d’Ada Colau apareixerà a les paperetes de Barcelona en Comú. Són moltes les piulades que parlen del seu ego i del fals discurs de ‘candidatura de la gent’, o que interpreten el gest com una manera de dir-li a la ciutadania que és analfabeta, mentre que d’altres opten per empescar-se bromes per deixar-la en evidència. 

Redacció
Redacció 22/04/2015

“El referent de Colau és Ego Morales”

És el cas de l’usuari de Twitter @encampanya, que ironitza piulant: “L’ego d’Ada Colau ocuparà els llocs 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9 de la llista de BCN en Comú”. També ha afirmat que “el referent d’Ada Colau és Ego Morales”. L’usuari demostra encara més imaginació per redundar en la mateixa idea ja que també ha piulat: Ada Colau es lleva, diu “buenos días cariño” mirant-se al mirall. Mira al seu costat i diu: “Eh tu, despierta”.

“El que no li podeu negar és que dóna la cara”

El tuitaire @misterdanger ha escrit: “Aquesta nit a Barcelona hi descansen els egos de Cuní, Colau i Ibrahimović”, mentre que @marArabia també en fa befa piulant: “El que no li podeu negar a l’Ada Colau és que dóna la cara”. Els muntatges també han fet actes de presència, com el de la líder de Barcelona en Comú incorporant-se a la mítica imatge de Karl Marx, Lenin i Stalin junts de perfil sobre un fons vermell (que ha circulat via @CatalanNation). Un altre fotomuntatge inclou ‘Barcelona en Comú’ i la cara de Colau en un contingut educatiu per nens de parvulari perquè relacionin imatges amb paraules (difós @xafemho_tot). Les crítiques a l’exportaveu de la PAH també giren al voltant que té un iPhone 6 que ratlla els 1.000 euros, un fet que alguns han interpretat com a incongruent amb el seu discurs.