Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’economia d’una Catalunya independent “versus” l’economia d’una Catalunya regió d’Espanya

Barcelona (ACN).- 'Economia en colors' és el nou programa sobre economia que prepara TV3 i que ja s'ha començat a gravar. Els presentadors d''Economia en colors' són Xavier Sala i Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat de Colúmbia, i el periodista Tian Riba, subdirector del programa 'Divendres', de TV3. Es sens dubte un greu error desaprofita en ple procés independentista la figura del professor Sala i Martín per fer un programa “normal” d’economia, i fer-ho en un país, Catalunya que no té les condicions de normalitat. Acostar els conceptes de l'economia actual al dia a dia de la gent sense explicar les desavantatges de l’actual situació no és informar amb plenitud.

Redacció
Redacció 18/05/2015

No podem desaprofitar la figura mundial de Sala i Martín i no parlar de les avantatges que tindria Catalunya si fos independent, respecte a l’actual situació de dependència

El títol d’economia en colors' s'inspira en les populars americanes de colors llampants que acostuma a lluir l'economista Xavier Sala i Martín. De fet, aquesta peça de roba de colors jugarà un paper molt important en cada un dels capítols del programa, segons ha informat la televisió pública a través d'un comunicat. Esperem que Sala i Martín trobi la manera d’explicar les avantatges de la Catalunya independent respecta a ser una regió d’Espanya.