Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

L’AVUI Balears, als quioscos aquesta tardor

Bons temps per la premsa dels Països Catalans. Amb la nova proposta del diari AVUI, l’AVUI Balears, que serà als quioscos a l’octubre o novembre, la premsa nacional fa un pas més per arribar a ser veritablement una premsa que englobi tots els Països Catalans. Ara només falta que tiri endavant l’AVUI-País Valencià, un dels somnis del director del rotatiu, Vicent Sanchis. A continuació us expliquem els detalls del projecte.

Redacció
Redacció 19/07/2007

Les negociacions han estat llargues, tal com avança Tribuna Catalana, i finalment la Corporació Catalana de Comunicació i el grup mallorquí que presideix Pere Serra han arribat a un acord.

El germà illenc de l’AVUI durà el nom d’AVUI Balears, i comptarà la desaparició del Diari de Balears actual. El nou diari suposa un pas important en la consolidació de l’espai comunicatiu català, que mica en mica va entenent-se com una realitat social i nacional, més enllà de les fronteres de l’Espanya autonòmica.

La tasca no serà fàcil, i la redacció haurà de ser capaç de donar un tractament nou a les seves notícies, que ara comptaran amb un marc referencial diferent, més ampli.

El següent pas, i un dels somnis del director del diari, és aconseguir l’AVUI País Valencià. Esperem que l’AVUI Balears sigui un èxit i l’AVUI País Valencià, una realitat ben aviat.