Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

#laroja perd per golejada

Aquest dimecres arriben al Mundial de Sud-Àfrica els partits més interessants, que són els de tots aquells combinats que lluitaran per vèncer la selecció espanyola. Com és habitual a les […]

Redacció
Redacció 16/06/2010

Aquest dimecres arriben al Mundial de Sud-Àfrica els partits més interessants, que són els de tots aquells combinats que lluitaran per vèncer la selecció espanyola.

Com és habitual a les Espanyes, els mitjans de Madrid ja donen pràcticament per fet que la selecció espanyola guanyarà el Mundial, fins i tot abans d’haver disputat el primer partit, oblidant així els papers galdosos que històricament ha fet ‘la roja’ en pràcticament totes les competicions.

Sigui com sigui, aquesta irracional eufòria made in Spain, a la qual fins i tot s’ha encomanat Zapatero per distreure la població de la crisi econòmica, no té la seva correlació al Twitter.

A les xarxes socials Espanya no sembla que hagi de guanyar, ans al contrari: La roja perd per golejada. Fixant-nos en el hashtag ‘#laroja‘, ens adonem que el Twitter és ple de missatges… que animen la selecció de Xile, coneguda popularment amb aquest nom!