Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Laporta vol que el Barça conquereixi els Estats Units

Joan Laporta viatjarà aquest dijous cap als Estats Units acompanyant l’equip de bàsquet del club que ha de disputar dos partits amistosos amb equips de l’NBA. Però el mandatari blaugrana aprofitarà l’estada per intentar culminar l’operació gestada des de fa mesos per tal que el Barça tingui un equip de futbol a la MLS, la Major League Soccer a partir del 2011.

Redacció
Redacció 14/10/2008

El passat mes d’agost, Laporta ja va entrevistar-se amb diversos empresaris de Miami. Un dels homes de negocis d’origen llatí més important dels Estats Units, Marcelo Claure, és dels més interessats en impulsar la franquícia blaugrana. Claure és propietari del Club Bolívar de Bolívia amb qui el Barça ja té un conveni de col·laboració.

L’aposta de Joan Laporta s’emmarca en la important campanya de projecció exterior del Club que es va iniciar ja en el seu primer mandat de 2003 amb les gires asiàtiques del primer equip de futbol. L’acció de promoció del Futbol Club Barcelona li ha reportat un increment de notorietat i de consolidació de marca arreu del món que l’han portat a situar el valor de marca del club molt per sobre del Reial Madrid.