Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Laporta registra Democraciacatalana.cat

Falten 48 hores perquè Joan Laporta presenti Democràcia Catalana, l’alternativa política amb la qual es presentarà a les eleccions al Parlament d’aquesta tardor, i l’equip de campanya de l’expresident blaugrana ja té a punt bona part dels detalls del nou partit. A més del disseny corporatiu de la nova formació, els assessors de Laporta ja han registrat el domini a Internet ‘democràciacatalana.cat’, que encara tenen inactiu. Tal com ja va passar amb el web Laporta2010.cat, en aquesta ocasió el registrador ha tornat a ser Güell Consulting, una empresa consultora que ha assessorat tant al bufet d’advocats de Laporta com al FC Barcelona durant aquests darrers anys.

Redacció
Redacció 30/06/2010

La presentació de Democràcia Catalana serà previsiblement aquest divendres a Barcelona, segons fonts properes a la formació consultades per directe!cat. D’aquesta manera i tal com havia promès, Laporta anunciarà el salt a la política després del relleu a la presidència del Barça, que es farà aquest dijous.

El president blaugrana ha mantingut l’últim any la incògnita sobre el seu salt a la política i si, en cas de fer-lo, seria de la mà de Reagrupament. Les fonts consultades afirmen que el partit de Laporta té plena sintonia amb l’associació que lidera Joan Carretero. Caldrà veure com s’articula l’aliança entre ambdós polítics. L’exconseller de Puigcerdà ja va deixar clar que si Laporta no es presenta amb Reagrupament, Reagrupament donarà suport al partit de Laporta, de manera que tot apunta a una candidatura conjunta.

Domini registrat però inactiu

Malgrat mantenir-se inactiu, el domini Democràciacatalana.cat va ser registrat el passat divendres 18 de juny per Carles Güell Comas, el Fundador de Güell Consulting Technologies, tal com es pot comprovar des de la Fundació puntCAT: