Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

L’ANC demana temps

A l’espera de la decisió final de la CUP, que està mantenint reunions bilaterals amb la resta de sotasignants del preacord pel full de ruta, ara és l’Assemblea la que demana una mica de temps per signar l’acord definitiu pel full de ruta, segons informa avui El Punt Avui.

Redacció
Redacció 25/03/2015

Segons el rotatiu, l’ANC voldria esperar a l’assemblea que se celebrarà a Lleida el 12 d’abril, i que hauria de traçar el nou rumb de l’entitat, que perdrà el lideratge de Carme Forcadell. L’entitat independentista creu que seria “una falta de respecte pels socis” signar res abans d’aquesta assemblea, donada la seva proximitat en el calendari.

Les forces sobiranistes filen molt prim en aquest tram del procés. Després de la disbauxa del Nadal, i la precipitació de tot un seguit de declaracions i contradeclaracions que han enterbolit el panorama, i només han fet que propiciar un repunt de l’unionisme, ara cada pas a realitzat es mesura mil·limètricament abans d’executar-lo.

En principi, s'havia establert que la signatura de l'acord definitiu pel full de ruta es faria durant aquest mateix mes de març, però sembla que la resta d'entitats signants estarien d'acord en deixar passar uns dies més en pro del consens. L'acord podria arribar a falta d'un mes per a les eleccions municipals.