Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’ANC, a punt de fer pública la mobilització d’aquesta Diada

“Per guanyar el 27-S cal una darrera mobilització més plena de contingut polític”, deia Forcadell al febrer. Doncs en deu dies l’organització que presideix, l’ANC, farà pública quin serà aquest acte de l’11 de setembre de 2015 que ha d’empènyer la gent a les urnes. 

Redacció
Redacció 02/04/2015

Full de ruta de l'ANC

Serà  a l’Assemblea General de l’entitat a Lleida el dissabte 12 d’abril quan se sabran tots els detalls de la cita d’enguany, a cinc mesos vista per preparar-la.  La trobada de membres de l’ANC també servirà per votar el Full de Ruta de l’entitat per als propers mesos, amb la vista posada especialment en les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre com a data clau per guanyar la independència. La possibilitat que l’entitat deixi la porta oberta a presentar-se als comicis és ara menys probable amb el preacord el full de ruta, però s’haurà de veure què decideixen els socis.

A més, l’Assemblea General també permetrà que els membres de ple dret de l’ANC puguin votar els informes de gestió del Secretariat Nacional actual, el mandat del qual finalitzarà el mes de maig amb la convocatòria d’eleccions per escollir als 75 nous representants de l’Assemblea durant el proper any.